İSTANBUL / ŞİŞLİ - Kuvayı Milliye İlkokulu

Kuvayı Milliye İlkokulu

Bozkurt Cd. Feriköy Mah. No142 Kurtuluş Şişli İstanbul 34377
Vizyon
• Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak bir yöntem anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. • Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerinin neler olduğunu belirlemek. • Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ayrımı yapmadan ve bedensel eksikliklere bakılmadan tüm insanlara eşit davranmak. • Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. • Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesini sağlamak. • Okulumuzda herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmesini sağlamak vizyonumuzdur.
Misyon
• Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak. • Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılmasını, yeni uygulamaların araştırılmasını, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesini sağlamak. • Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmak. • Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en önemli işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak en önemli anlayışımızdır. • Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla ve sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak misyonumuzdur.
Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati: 14:20
OTOBÜS,TAKSİ,METRO,METROBÜS